Pak kohë më parë qarkulloi lajmi se Angelia Jolie do të nxirrte në ankand të gjitha dhuratat e ish bashkëshortit të saj Brad Pitt dhe kështu ndodhi.

Sipas burimeve ajo tashmë ka shitur të gjitha kujtimet që I kishin mbetur nga ai dhe martesa e saj nga e cila kanë dhe 5 fëmijë.

Vetëm 1 pikturë nga dhuratat e Brad është shitur 11.5 milionë dollar dhe nuk duam të imagjinojmë se sa shumë mund të jenë shifrat për dhuratat e tjera…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *