Nje bombul gatimi ne nje nga cerdhet e Tiranes ka pesuar rrjedhje gazi. Ngjarja ka ndodhur rreth ores  04 e 57 te mengjesit ne cerdhen  14 ne zonen e “Ali Demit”.  Bombula ndodhej  ne ambjentet e jashtme te godines ne nje dhome qe sherbente si magazine per cerdhen.

 

Menjehere ne vendngjarje kane mberritur punonjes te policise,  te sherbimit zjarfikes ku po hetojne rreth ngjarjes.  Drejtoresha e kopshteve dhe cerdheve ne Tirane,  Zhaneta Beqiri e cileson nje akt te qellimshem pasi sipas saj sistemi I furnizimit me gaz nuk ka probleme.

 

Eksprte te sherbimit zjarrfikes sqarojne rreth ngjarjes ndersa mohojne te kete patur shpethim edhe pse me heret nga policia u tha per rënie zjarri.

 

E ndersa bombula eshte sekuestruar  nga grupi hetimor  per te dale ne nje version  te sakte rreth asaj cfare ka ndodhur, cerdhja ka hapur sic do dite dyert per femijet.  Drejtoresha beqirir tregon se si funksionojne kuzhinat e kophsteve dhe cerdheve ne Tirane pas rikosntruksionit.
 

Nderkohe pritete qe policia  te jape vesionin perfundimtar rreth ngjarjes ne cerdhen 14 ne Tirane

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *