Pak ditë pas lirimit nga burgu, Prokuroria e Përmetit ka apeluar vendimin për ndryshimin e masës së sigurisë për Henri Çilin. Prokurori Asllan Bajramaj kërkon që Çili të rikthehet në burg. Kërkesa është dorëzuar këtë të enjte në Gjykatën e Apelit të Gjirokastrës. Çili u akuzua se do të ndikonte në një proces gjyqësor.

 

Këtë të enjte, për herë të parë pasi u lirua nga Gjykata e Përmetit me masë sigurie detyrim paraqitje , botuesi i njohur dhe pronari i UET-së Henri Çili, ka deklaruar se nuk ka shkelur asnjë normë ligjore përmes studios së tij. Ai ka pranuar se si botues ka takuar njerëz të drejtësisë por nuk ka ndikuar ne asnje vendim .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *