Deputeti Kujtim Gjuzi I bëri thirrje presidentit Ilir Meta që të jap dorëheqjen për të mirën e vendit pasi ai ka shkelur nenin 88 te kushtetues.

Gjuzi me tej u shpreh se sipas tij Presidenti i ardhshem duhet te jete katolik pasi Europa është e shumicës katolik.

 

“Ne këtë gjë në 108 vite histori nuk e kemi respektuar këtë rregulluar dhe tani mendoj se kjo gjë duhet aplikuar, tha Gjuzi nga qyteti i Shkodrës.

 

Sipas Kujtim Gjuzit,nje petagog i Juridikut ne Universitetin e Shkodres i plotëson të gjitha kushtet për të qënë President i Republikës.

One thought on “Presidenti duhet të jetë katolik/ Gjuzi: Meta të jap dorëheqjen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *