Banorët e fshatit Panarit, të cilët ishin prej 90 ditësh të izoluar nga dëbora, do të kenë mundësinë që të komunikojnë me pjesën tjetër të Njësisë Administrative Vithkuq dhe qytetin e Korçës.

Dy borëpastruese kanë hapur rrugën Shtyllë-Panarit, duke mundësuar krijimin e lehtësirave në qarkullim.

200 banorë të fshatit kanë qenë të izoluar prej tre muajsh, duke shkëputur kështu çdo lidhje me pjesën tjetër.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *