Premier League mund të ndjekë Bundesligën si shembull I rinisjes së futbollit të luajtur.

Të dielën kryeministri Johson pritet ti japë një tjetër dritë jeshile që ekipet të nisin stërvitjet ekipore dhe pastaj të mendohet një datë konkrete për rinisjen, kuptohet me nje protokoll sanitar strikt.

Sipas “Telegraph”në mesin e masave të sigurisë parashikohen edhe tre gjëra që vërtet mund të përbëjnë një ndryshim të madh në futboll.

E para, nuk do të lejohet shkëmbimi I fanelave mes lojtarëve në fund të ndeshjes. E dyta, nukj do lejohet që lojtarët të pijnë ujë apo lëngje nga bidonat dhe shishet e njeri-tjetrit.

Dhe e treta, që përbën edhe ndryshimin më epokal është fakti që lojtarët nuk do të mund të përfaqësohen me njeri-tjetri për tiu gëzuar golave apo sukseseve të skuadrave të tyre. E të mendohesh që është propozuar që këto masa të jenë në fuqi për plot 12 muaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *