Një pjesë e madhe e Greqisë prej dy ditësh po përballet me stuhi të forta shiu dhe ere. Por ajo që mbetet edhe më problematike janë rrufetë të cilët kanë shkatkuar zjarre në disa zona të vendit.

Sipas meteo.gr më të rrezikuara mbeten zona e Atikës, Maqedonisë, Greqia  Qendrore dhe Samothraki.

Mediat helene bëjnë me dije se mbi 400 rrufe kanë rënë në zonë brenda 2 orësh duke ngritur alarmin në zonat e lartpërmendura, kjo për shkak se rrufetë me mot të mthatë kanë shkatkuar zjarre dhe të gjitha zjarrfikëset kanë qenë në gatishmëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *