Aktorja e njohur momentalisht ndodhet në Kanë, duke shijuar Festivalin e Filmit. Si të gjithë yjet e tjerë botërorë, edhe Dilan ka postuar foto mahnitëse duke treguar veshjen dhe bizhuteritë e bukura që mbante.

 

Edhe pse në postimin e saj duket si një princeshë e vërtetë, madje të shoqëruar me një shkrim inkurajues, Dilan është kthyer në shakanë e ditës në rrjet.

 

Nëse shihni me vëmendje foton, në pasqyrë nuk reflektohet vetëm bukuroshja turke, por edhe një fshesë me korrent. Fansat nuk kanë rreshtur së bëri humor me këtë fakt, duke e krahasuar Dilan me “Hirushen moderne”, e cila pasi të heqë fustanin magjik, do fillojë të fshijë dhomën me fshesë.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *