Lamine Yamal ka barazuar ndeshejn me një supergol në minutën e 16-të. Pas një aksioni perfekt të Spanjës, Lamine Yamal ka shkarkaur të djathtën e tij duke mos i dhënë asnjë mundësi Mike Manjan për të reaguar.

Por me këtë gol Yamal ka vendosur dhe një tjetër rekord në Europian, duke u bërë lojtari me moshën më të re që shënon në një kompeticion të tillë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *