Kjo qe shihni ne foton kryesore te shkrimit është logoja e re e “Teatrit të Operas dhe Baletit” e cila është publikuar në faqen zyrtare të institucionit .

Thirrjet për të dizenjzuar një logo të re u shpallën në janar të 2020, e bashkë me te edhe kriteret se cfarë duhet të përmbante dhe pasqyronte Logoja, ben te ditur Vizion Plus.

Për fituesin do të vihej ne dispozicion shuma prej 1,845,000 lekë.

Artistët e “Teatrit të Operas dhe Baletit” kanë qënë të parët që kanë denoncuar se kjo logo e një prej institucioneve më të rëndësishme të artit është plagjaturë, madje është marrë në një faqe interneti që krijon logo të ndryshme.

Nga ana tjetër vetë institucioni i “TKOB” nuk ka publikuar se kush është fituesi, cilet ishin kandidatët në garë dhe juria përzgjedhëse dhe ende nuk ka asnje reagim për këtë çështje.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *