Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit (ONM) ka kërkuar shkarkimin e gjyqtarit të Tiranës, Kastriot Gramshi.

 

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit e konfirmoi në detyrë në 23 maj, mirëpo sipas ONM i është bërë vlerësim i pasaktë i pasurisë. Në argumentimin e tyre, ONM thotë se Gramshi ka magësi të theksuara në deklarimin e pasurisë.

 

Gjyqtari Kastriot Gramshi u përball me vetingun me 24 mars për vlerësimin e ligjshmërisë së pasurisë dhe kriterin etik dhe profesional, sot KPK e konfirmon në detyrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *