Policia e Kosove ka arrestuar 48 efektivë, mes të cilëve edhe policë shqiptarë, të akuzuar për korrupsion dhe shpërdorim detyre.

 

Aksion u zhvillua në kufirin Kosovë-Shqipëri, ku në pranga ranë kryesisht zyrtarë të policisë kufitare dhe disa zyrtarë doganorë. Përveç zyrtarë policorë të Kosovës, edhe policë nga Shqipëria dyshohet se janë përfshirë në korrupsion në këto dy pika kufitare.

 

Xhavit Lokaj, komandant në pikën kufitare Qafë Morinë dhe Ramiz Ahmeti, komandant i pikës kufitare Qafë Prushi, janë dy nga zyrtarët e Policisë së Kosovës të arrestuar nga aksioni i sotëm.

 

Të arrestuarit janë: Kreshnik Arllati,Benon Këpuska,Afrim Deda,Demë Lokaj, Ahmet Shabani,Uran Mati,Artan Thaqi,Fatmir Sadiku,Isa DobrajGezim Hoxhaj,Ismet Tahiraj,Kadri Selmanaj,Ismet Deva,Lush Himaj,Hysen Hasani,Shaqir Krasniqi,Mergim Bekaj,Labinot Morina,Gzim Turkaj,Ahmet Kasumaj,Male Berisha,Osman Smajlaj,Avdi Perolli,Skender Meta,Haki Dobraj,Fazli Gjonbalaj,Gjemë Hadërgjonaj,Hamez Puka,Xhevdet Haklaj,Besim Lokaj,Gani Ahmeti,Rasim Tolaj,Agim Hadergjonaj,Enis Tortulla,Agron Bejtullahu,Senad Zherka,Isa Ibrahimi,Mehmet Manxhuka,Ramiz Ahmeti,,Sami Hajdari,Xhavit Lokaj, Gzim Shabani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.