Sot po zhvillohen zgjedhjet për kryetar dege të PD në nëntë degë.

 

Demokratët janë drejtuar drejt qendrave të votimit për të zgjedhur kryetarin e degës së tyre. Në qendrat e votimit ka patur një fluks votuesish.

 

Në Korçë, shihet që demokratët po presin në radhë për të dhënë votën e tyre. Në këtë qark janë katër kandidatë që garojnë për kryetarin e degës, si: Arben Fezolli, Devis Osmani, Ledina Alolli dhe Mateo Balli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *