Subscribe

Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka shkarkuar nga detyra prokuroren Antoneta Sevdari.

 

Sevdari, njëherësh anëtare e KLP, u konfirmua në detyrë nga ana e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit por Komisioneri Publik e ankimoi vendimin dhe kërkoi shkarkimin e prokurores.

 

Prokurorja Antoneta Sevdari kishte probleme me pasurinë e bashkëshortit.

 

Me shkarkimin e Sevdarit, Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka ngelur me 10 anëtarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *