Policia kufitare në Kapshticë ndalon 10 emigrante, te cilet kishin hyre ilegalisht nga kufiri i gjelber.

 

Grupi i emigranteve u kapen ne brendesi te tokes sone, ne afersi te fshatit Vishocice.

 

Emigrantet, te kombesise siriane, jane meshkuj, te moshes 17- 35 vjec.

 

Policia kufitare konfirmoi, qe pavaresisht udhetimit prej disa oresh ne kembe, te gjithe emigrantet jane ne gjendje te mire shendetesore dhe po i nenshtrohen procedurave te intervistimit ne Drejtorine e Kufirit dhe Migracionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *