Snapchat duket se së fundmi do të sjellë një filter të ri për kafshët. Ndërsa më parë, teknologjia e njohjes së fytyrës mund t’i aplikonte filtrat vetëm tek njerëzit.

 

Tani pronarët e maceve mund të përdorin aplikacionin Snapchat për të dekoruar kafshët e tyre me kapele, syze dhe feta bukë. Njoftimi erdhi disa javë pasi kompania njoftoi se numri i njerëzve që përdorin Snapchat kishte rënë.

 

Që në fillimet e tij ishte periudha e parë që ky rrjet social shënoi rënie në numrin e përdoruesve të tij të përditshëm nga tre milionë në 188 milionë në mes të prillit dhe qershorit.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *