Rrjeti social më i përdorur në botë, Instagram, ka sjellë ndryshime për të gjithë përdoruesit e tij. Në të janë shtuar opsione të reja, si dhe janë hequr opsione të vjetra për të cilat me siguri disa janë mërzitur!

 

Bëhet fjalë për “Following activity”, opsion të cilin s’do të mund ta përdorim më! Llogaritë që ende e kanë këtë opsion, së shpejti do t’u hiqet. Askush s’do të mund të shohë më aktivitetin e dikujt tjetër, cilin ndjek, cilin pëlqen e cilin komenton.

 

Nëse ishim fiksuar të shihnim se cilin po ndjek tani fiksimi apo ish-i dhe kujt po i bën ‘like’, bëjmë mirë të heqim dorë, pasi kjo do të jetë e pamundur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *