“Instagram” ka lançuar dy karakteristika të reja të quajtur “Most shown in feed” dhe “Least interacted with”. Përmes tyre, ju do të keni mundësi të shihni se me cilat llogari në “Instagram” kemi më shumë komunikim dhe ndërveprim dhe se me cilat me pak.

 

Për ta bërë diçka të tillë, shkoni te profili juaj në Instagram dhe shtypni “Following”. Aty do të shihni dy kategori: “Most shown in feed” dhe “Least interacted with”.

 

Nëse klikoni mbi “Mos shown in feed” do të t’ju tregojë ndjekësit me të cilët ju ndërveproni më shumë, kujt i pëlqeni më shumë fotot dhe kë komentoni më shumë. Ndërsa nëse klikoni mbi “Least interacted with” do t’ju tregojë ndjekësit me të cilët ndërveproni më pak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *