Google ka patur një rritje të fitimeve prej për 162 për qind, të përkthyera ne 17.9 miliardë dollarë, në çerekun e parë të vitit.

Gjigant teknologjik po përballet me mbikëqyrje të shtuar për shkak të fuqisë që ka dhe situatës e krijuar nga pandemia ku miliona njerez kane qëndruar më shumë në shtëpi duke shfrytëzuar shërbime të saj.

Gajtë kësaj përiudhe bizneset të ndryshme në një përpjekje për të përmisuar ekonominë, janë nxitur të shpënzojnë shuma të medha parash ne reklama online, ndërsa, sipas raporteve, Google dominon tregun e reklamave dixhitale.

Të ardhurat e tjera të Google të cilat përfshijnë “play store” dhe të ardhura nga YouTube arrijne 6 miliardë dollarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *