Bibliotekat publike në Tiranë, duket se po kthehen në tendencë për qytetarët e të gjitha grupmoshave.

Investimi i bërë në shumë prej tyre në kryeqytet, ka shtuar edhe interesin e grupmoshave të ndryshme.

Brenda tyre gjen studentë, njerëz të profesioneve të ndryshme, deri dhe mësues e pedagogë, të cilët jo vetëm ndjekin pasionin për librin, por i shfrytëzojnë këto ambiente dhe për të studiuar apo për t’u përgatitur për sezonin e provimeve.

Jo vetëm kaq por këto biblioteka janë kthyer edhe në qendra me natyrë sociale, ku mjaft të rinj dhe të reja takohen për të studiuar bashkë, apo dhe për miq me moshë m, të cilët vijojnë të jenë lexues të rregullt të librit dhe të medias.

Fotot e mëposhtme tregojnë interesin e madh në Bibliotekat “Musine Kokalari”, “Misto Treska”  me grupmosha te ndryshme.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.