Komisioni i Rithemelimit, nepermjet zedheneses Floriana Garo ka vijuar sulmet ndaj Lulzim Bashes ne prag te skadimit te ultimatumit qe i eshte vendosur kryedemokratit per te lene zyren e tij ne PD.

Deputeti Lulzim Brava eshte sinonim i humbjes seriale dhe pazareve, shton grupi mbeshtetes i Berishes, ndaj edhe opozita e kapur peng do te marre fund ne daten 8 janar.

 

Floriana Garo

Drejtore e komunikimit

Komisioni i Perkohshem i Rithemelimit te PD

 

Hera e pare ne historine e demokracise kur dikush kerkon te zevendesoje kuvendin, anetaresine dhe partine me hekura, brava, shula dhe vula!
Deputeti Lulzim Brava eshte sinonim i humbjes seriale dhe pazareve!
Ai eshte shembelltyra e nje opozite te kapur peng.
Kjo do marre fund ne date 8 Janar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *