Dijonisi dhe Xhesika po qëndrojnë në verandën e “Ferma VIP” dhe po diskutojnë rreth situatave në fermë.

Dijonisi ka shprehur dëshirën për të pasur një “zënkë” me Xhesikën për të parë sesi do reagojnë fermerët e tjerë.

Pjesë nga diskutimi:

Dijonisi: Bëjmë luftë ndonjë ditë bashkë? Të shohim kush po ja del?

Xhesika: Të shohim si do reagojnë fermerët?

Dijonisi: T’i bëjmë lëmsh dhe në fund i japim dorën njëri-tjetrit

Xhesika: Po ne një ditë nuk folëm dhe këta filluan bënë festë

 

Ditën e djeshme Dijonisi është prekur nga një gjest i Xhesikës, të cilën e sqaruar me njëri-tjetrin pas një bisede. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *