Me 80 vota pro, 9 kunër dhe 8 abstenim Kuvendi votoi emërimin e Tomi Frashërit si drejtues të ri i Autoritetit të Komunikimeve Elektronike dhe Postare, (AKEP).

 

Frashëri merr postin pas dorëheqjen se Ilir Zelës. Në letrën e dorëheqjes Zela theksonte se e kishte marrë vendimin për arsye personale.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *