Dijonisi, gjatë një bisede në oborr me Ditean dhe Xhesikën, theksoi se dëshiron që t’i shohë në një sfidë së bashku.

Komenti u prit me të qeshura nga vajzat, ndërsa Dijonisi theksoi se duhet një rikthim i tillë.

Ai i tha Xhesikës se ajo do të jetë sërish në sfidë spektaklin e ardhshëm.

Pjesë nga biseda:

Dijonisi: Këtë Ditean kam qejf që ta shoh njëherë në sfidë me ty, një rikthim mes jush

Xhesika: Po pse me mua? Nuk ka të tjerë?

Ditea: Një rikthim sfide

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *