Më datë 27.12.2022, rreth orës 01:30, në lagjen “24 Maji”, Vlorë, ka rënë zjarr dhe është djegur një mjet i markës “Porche”,   me targa AB 707 PS në pronësi të shtetasit Daniel Qëndraj.

 

 

 

Policia e Vlorës ka marrë në pyetje pronarin e automjetit i cili ka në pronësi një dyqan për rregullimin e fenerave te makinave.

 

 

 

Sipas banorve te lagjes Çole , Danieli njihet si djal punëtor dhe pa probleme.

 

 

 

Ata shprehen se makina tip Porche i është vendos zjarri vetëm 30 min pasi Danieli ka mbyllur punën dhe ka shkuar në shtëpi.

 

 

 

Zjarri mendohet të jetë vendosur me lëndë djegëse dhe e cila është hedhur në pjesën e përparme të makinës.

 

 

 

Policia po merr dhe kamerat e sigurisë në atë zonë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *