Komisioni për ekonominë dhe financiat ka prodhuar debate mes kryetarit Erjon Braçe dhe deputetes së PD, Jorida Tabaku.

 

Përfaqësuesit e opozitës kanë si objektiv të flasin në të gjitha komisionet për cështjen “Xhafaj” por kreu I komisionit Braçe replikoi me Tabakun duke I kërkuar të kete diskutime për zhvillimet ekonomike dhe programin e punës së komisionit.

 

Edhe në komisionin e ligjeve, deputetet e PD kanë pasur të njëjtën “skemë” duke tentuar të bllokojnë punën pasi kanë folur jashtë rendit të ditës.

Gent Strazimiri:

“Mos ta kthejme mbledhjen si narko-komision. Te shqyrtojme sesi ministri Xhafaj ka lidhje me trafikun e droges”

PD e ka kthyer ne strategji bllokimin e punes se komisioneve duke tentuar ta fokusoje cdo diskutim tek akuzat ndaj ministrit Xhafaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *