Ishulli Lefkada është i famshëm për sportet ujore, megjithatë sot nuk është një nga ditët kur dikush mund të shijojë dallgët

 

Lefkada është në vorbullën e  ciklonit “Ianos”. Tashmë si në Lefkada, ashtu edhe në Zakynthos në Kefalonia dhe Ithaca ka probleme nga reshjet e shiut me pemë dhe shtylla që kanë bllokuar rrugët.

 

Por një situatë e tillë nuk i ka penguar adhuruesit e detit. Katër persona nga fshati Vasiliki u futën në det për të bërë sërf. Ata nuk menduan shumë gjatë për pasojat e veprimit, por me guximin e një të marri u futën në detin e “tërbuar” për të shijuar valët.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *