Aktori 55-vjeçar Brad Pitt do të kalojë verën me fëmijët e tij ndërkohë që ish-partnerja do të merret me xhirime në New Mexico.

 

Disa burime pranë tyra kanë thënë se Jolie ka kontaktuar me Pitt dhe i ka ofruar atij mundësinë për t’u kujdesur për fëmijët, duke bërë kështu një hap të madh për ish-çiftin dhe fëmijët e tyre.

 

Angelina dhe Brad kanë 6 fëmijë së bashku, Maddox, 17 vjeç, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 13, dhe binjakët Vivienne dhe Knox, 10 vjeç. Kjo dakordësi mes tyre thuhet se është një pikë kthese për marrëdhënien mes çiftit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *