Këngëtarja e njohur Enca është shumë active në rrjetet sociale sidomos në Instagram. Ajo shpesh komunikon virtualisht me fansat e saj ku ndan edhe esperienca personale, por edhe I përgjigjet pyetjeve të tyre. Pyetjet private janë ato që marrin interesin më të madh të fansave.

Dikush e pyet nëse ajo do të pranonte 1 milionë dollarë në këmbim të kalimit të një nate me dikë dhe këngëtarja surprizon në përgjigje duke shkruar: “Euro”.

Po kështu një pyetje tjetër ngacmuese drejt këngëtares së dashur ishte: “A je për me ba dashni”, dhe Enca përgjigjet: “Cdo ditë”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *