Rozana Radi do të jetë personazhi i ri që do të futet në Ferma VIP, e cila nuk do të jetë një konkurrente, por një misionare e dërguar nga Agai.

Ajo ka treguar në studio edhe një hajmali, e cila do t’i jepet vetëm atij që e meriton, dhe që vlera i rritet vazhdimisht.

Pjes ënga biseda:

Fjoralba: Do ta konsiderojnë si një konkurrente shumë të fortë. Ajo do të shkojë me një misionin.

Rozana: Kam ardhur me llokume.

Fjoralba: Ti je me mision special nga Agai, ti do të jesh një sy vëzhgues, për sjelljen, detyra dhe sfidat. Ti ke dhe n jë kuti, hape çfarë është.

Rozana: Kjo është një hajmali, që sa më shumë rri në kuti i rritet vlera. Këtë hajmali do ta marrë dikush që meriton, punon, është karizmatik, argumenton, di të bëjë debat.

Keli: Rozana Radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *