Ish-deputetja demokrate, Albana Vokshi organizoi një marshim me gra dhe vajza për të ngritur zërin për mosrespektimin dhe dhunimin e të drejtave të grave më Shqipëri.

Albana Vokshi vuri në dukje se realiteti më Shqipëri është i ndryshëm nga ai që paraqet propaganda e kryeministrit Edi Rama, për të cilën tha se i përdor gratë për fasadën e pushtetit të tij dhe kurrë nuk u ka dhënë pushtet të vërtetë.

“Sot niveli i papunësisë është në rritje. Që nga 2014, rreth 80 mijë gra kanë emigruar për arsye ekonomike. Kanë emigruar për shkak të pabarazisë, për shkak të korrupsionit, për shkak të përndjekjes politike, për shkak të punësimeve politike dhe nepotike. Në 25 prill gratë dhe vajzat  me votën e tyre do të sjellin ndryshimin. Ato janë faktori kryesor i ndryshimit në Shqipëri, se gratë do të votojnë alternativën e PD dhe të Lulzim Bashës. Për paga më të larta, për më shumë punësim, për mbështetje të grave sipërmarrëse. Gratë do të votojnë për një qeveri që nuk shikon interesin e vet, por ka të parin interesin e familjeve shqiptare. Ne së bashku, siç jemi sot, edhe më të shumta në numër, do të sjellim ndryshimin. Në 25 Prill do të fitojë Shqipëria dhe familjet tuaja”, u shpreh Albana Vokshi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.