Subscribe

Ky është momenti kur 5 vite me pare Endrit Alibej, qe mbeti viktime e atentatit ne Elbasan u vu ne pranga nga karabinierit ne Itali për trafik ndërkombëtar te lendeve narkotike.

Ne atë kohe, 29 vjeç Alibej u arrestua se bashku me vëllain e tij dhe me mbi 20 persona te tjerë, shqiptare.

 

Prokuroria e Astit kishte rene ne gjurmët e këtij grupi, i cili trafikonte kokaine nga Holanda drejt Italisë. Sipas karabinierëve, drejtuesit e këtij grupi ishin pikërisht vëllezërit Alibej.

 

Por brenda grupit qe ne atë kohe u cilësua si një strukture e mireorgaizuar, secili kishte rolin e tij. Ne total, ata kane arritur te trafikojnë rreth 31 kg kokaine nga Holanda ne drejtim te Italisë, vlera e te cilës arrinte ne disa milionë euro.

Por edhe pse ne atë kohe u cilësua si koka e grupit kriminal, ende nuk dihet se si Endrit Alibej u la i lire nga drejtësia e italiane.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *