Subscribe

Fermerët më të famshëm në Shqipëri po i përshtaten më së miri jetës së fshatit.

Lidhja me tokën dhe kafshët ka qenë shumë e madhe dhe kjo është reflektuar që në ditën e parë që VIP-at u bënë pjesë e “Ferma VIP”.

Mëngjesi i kësaj të mërkure, ka nisur tek vadha për Valerin, Elsën dhe Renisin.

Valeri, si një njeri që është ritur në fshat, e njeh më mirë “fushën” e blegtorisë, ndaj ka qenë ai që ka nisur mjeljen e dhisë, pas pjelljes së saj.

Por ajo që nuk shpëtoi edhe këtë herë, është prezenca e kecit “akrobat”, i cili teksa luan, i hipën Valerit në kurriz.

Momentet më pikante të “Ferma VIP” mund t’i ndiqni 24 orë në 2 kanale të dedikuara në Tring, “Ferma VIP 1” dhe “Ferma VIP 2”./vizionplus.tv

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *