Një ngjarje tronditëse është regjistruar në Komotini të Greqisë.

 

Mediat greke shkruajnë se autoritetet po hetojnë për një denoncim të bërë nga prindërit e një 6-vjeçari se ai është përdhunuar.

 

Sipas tyre, abuzimi seksual ka ndodhur nga një djalë tjetër i mitur, 12 vjeç.

 

Prokuroria urdhëroi një hetim urgjent dhe një ekzaminim mjeko-ligjor të 6-vjeçarit.

 

Sipas informacionit, eksperti mjekësor doli në përfundimin që ai ishte përdhunuar.

 

Të dy të miturit biseduan me një psikolog dhe pranuan ngjarjen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *