Dy prokurorët Maksim Sota dhe Edmond Karriqi janë pezulluar nga detyra.

 

Ky ishte vendimi i Këshillit të Lartë të Prokurorisë pasi emrat e tyre dolën të përfshirë njëri në trafik droge dhe tjetri në korrupsion.

 

Sota ishte pjesë e bandës që u godit gjatë operacionit “Shpirti”, kurse Karriqi Prokurori dhe u kap teksa i kërkoi vëllait të një dënuari, shumën e 2 mijë eurove, për të ulur dënimin.

 

Të dy prokurorët u pezulluan nga detyra me 10 vota pro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.