Nëse nuk keni shume followers ne Instagram, atëhere ju nuk jeni VIP-a. Por nese deshira per t’u bere VIP nuk ju mungon, atehere ju mjafton te blini disa followers dhe boom…Ju jeni nje prej influencerave më me ndikim ne vendin tone.

 

Mos u habisni nese moderatori Elvi Nuhu ju perball me te verteten e dhimbshme te personazheve tuaj te preferuar, ku te qenit “me te ndjekurit”, nuk eshte gje tjeter veçse nje perde per syte tuaj.

 

Dukshem, në ditët e sotme “Instagrami” është bërë rrjeti social më i përdorur në botë dhe është kthyer në një biznes të vërtetë.

 

Si mund të arrijmë të fitojmë para me anë të Instagramit dhe sa e lehtë është të bëhesh “VIP” në ditët e sotme?

 

Moderatori Elvi Nuhu ka ndjekur situatën nga afër dhe nepermjet insertit të mëposhtëm ai tregon se si eshte e mundur te blesh followersa…Por, nese keni degjuar se followersat e blere do t’ju zhduken nje dite, atehere ju nuk keni ndjekur Next. Ne videon me poshte detajet jane gati per ju…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *