Paketa e re e “emoji”-ve të Kim Kardashian nuk është pritur edhe aq mirë nga fansat e saj, sidomos nga besimtarët e krishterë.

 

 

36-vjeçarja publikoi ditën e djeshme “emoji”-t e reja për Iphone, ku bukuroshja shfaqet si Shën Mëria.

 

 

Kjo gjë nuk u ka pëlqyer aspak ndjekësve të saj, të cilat kanë përdorur rrjetet sociale si Facebook, Twitter apo Instagram për të kundërshtuar këtë përpjekje të Kim për të fituar ca para më shumë.

 

 

“E shpifur! Si një e krishterë jam shumë e ofenduar nga kjo gjë! Nëse do ta dije kush është Shën Mëria dhe çfarë simbolizon do të ishe shumë, shumë e turpëruar”, – shkruan një nga komentuesit.

 

 

Ndërkohë, Kardashian nuk ka reaguar ende lidhur me këtë çështje.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *