Për Fatbardh Kadillin, reforma në drejtësi është frika e vetme që fshihet pas ndryshimeve të qeverisë “Rama 3” dhe lëvizjeve në PS që ai i quan të “pakuptimta”.

 

Në një postim në “Facebook”, Kadilli thekson se kjo reformë nuk dihet vetëm të frikësojë, por edhe të veprojë e mbështetur.

 

“Shqiptarët kanë pritur gjatë, shumë gjatë për të parë drejtësi. Kjo reformë nuk duhet vetëm të trembë. Duhet të veprojë, duhet mbështetur dhe jo paragjykuar dhe aq më pak, nuk duhet përqeshur. Reforma dhe organet ligjzbatuese duhet të veprojnë shpejtë, me forcë dhe me drejtësi. Vetëm kjo i kthen dinjitet shqiptarëve të ndershëm që shpresojnë se liria funksionon, që shpresojnë se demokracia u shërben atyre dhe jo padronëve politikë dhe as klientëve të politikës në biznes, në meida, apo në thellësitë e krimit”, shkruan ndër të tjera Kadilli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *