Subscribe

Kryetarja e Gjykatës së Elbasanit, Enekelda Kapedani reagoi për “Vizion Plus” pas publikimit të videove të saj në “Tik Tok” në media dhe nisjes së hetimit disiplinor nga ILD-ja.

 

Ajo mohoi që të ketë llogari në “Tik Tok”. Kapedani deklaroi se e gjitha është e inskenuar dhe e qëllimshme për të përbaltur, sipas saj, figurën e saj.

 

Ndërkohë, kryegjyqtarja refuzoi të komentonte nisjen e hetimeve nga ILD-ja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *