Në një foto të publikuar në rrjetin social instagram, Kallashi shfaqet shumë e nxehtë në krevat. Në mes të këmbëve të saj ka vendosur një jastëk, i cili duket se ka provokuar ndjekësit. Kallashi duket tepër e kënaqur me pozicionin e saj, si dhe me jastikun në mes të këmbëve. Bravo Kallashi, edhe këtë herë dite si të provokosh.

 

Kallashi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *