Kryetari i shtetit, Ilir Meta deklaroi për “Quo Vadis” se Gjykata Kushtetuese ka një sërë sfidash. Ai theksoi se çështjet që janë në tryezën e Kushtetueses do të përcaktojnë axhendën e saj.

 

“Sfidat  e Gjykatës janë të panumërta, dhe nuk është detyra ime për të përcaktuar axhendën e tyre. Ajo përcaktohet nga çështjet, që janë tashmë në tryezën e anëtareve të Gjykatës Kushtetueses.”

 

Ai akuzoi mazhorancën se u përpoq të kapë Gjykatën Kushtetuese dhe prandaj u vonua ringritja e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.