Reshjet e shiut që kanë rënë që nga mëngjesi i kësaj te enjteje, kanë shkaktuar probleme në disa pjesë të qytetit të Durrësit.

 

Për shkak të rritjes së nivelit të ujit, disa lagje të qytetit bregdetar u përmbytën.

 

Më problematike, situata ishte në lagjen nr.17 dhe 18 të qytetit, të cilat sa herë ka reshje me intensitet të lartë i dorëzohen pushtetit të ujit, për shkak të bllokimit të pusetave.

 

Pamjet tregojnë se uji u ngrit deri në nivelin e trotuareve, dhe për pasojë qarkullimi i automjeteve u bë i vështirë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *