Zv/kryeministri Niko Peleshi deklaron nga Korça se kjo qeveri nuk ka asnjë arsye që t’ia lerë vendin një tjetër qeverie, pasi është votuar nga populli dhe votëbesuar në Kuvend.

 

“Kemi një qeveri legjitime që ka ardhur me votën e popullit, qeveria vjen dhe ikën përmes votëbesimit të popullit dhe votëbesimit në parlament, nëse një nga këto ka rënë na duhet të presim datën e zgjedhjeve që të provojmë se kë mbështesin shqiptarët dhe parlamenti ka të drejtën e vet të mandatohet pro apo kundër kësaj qeverie.”

 

Peleshi shpreh se do të respektohet data e zgjedhjeve,  pavarësisht vendimit të PD apo LSI.

 

Këto deklarata zëvendëskryeministri i beri gjatë inspektimit të punimeve për rikonstruksionin e teatrit ‘Andon Zako Çajupi’ ne qytetin juglindor.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *