Subscribe

“Shembja e shtëpisë Asher”, një tregim i amerikanit Edgar Allen Poe, përkthyer nga Laert Vasili dhe e konceptuar regjisorialisht nga Luli Hoxha e ka kaluar tanimë provën e publikut, që pas rrugëtimit në Teatrin Kombëtar kërkoi që të ringjitej sërish në skenë. Skena e vogël e Teatrit të Kukullave që e ka mirëpritur këtë shfaqje sa pasionante aq edhe provokuese krijon një marrëdhënie intime edhe me publikun. E një subjekt i tillë ku në qendër të veprës është incesti dhe dëshira për të dashuruar gjakun tënd vështirë të mos shembë një shtëpi, si ajo Asher nga Edgar Allen Poe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *