Me njoftimin e mega-operacionit ku ranë në pranga 56 persona autoritetet spanjolle kanë publikuar edhe pamjet.

 

Në videon e mëposhtme duket qartë aktiviteti kriminal ku ishin të përfshirë edhe shqiptarët.

 

Në ambjentet e tyre janë gjetur bimë, vazo, pleh, ventilator dhe çdo gjë tjetër që iu nevojitej kriminelëve që nga mbjellja deri në shitjen e lëndëve narkotike.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *