Modelja shqiptare dhe fituesja e “Miss Albania 2007”, Egla Harxhi ka tërhequr vëmendjen e pushuesve në bregdetin e jugut, konkretisht në Drimadhes, pasi ka vendosur të bëjë plazh topless së bashku me partneren e saj.

 

 

 

 

Egla Harxhi shprehet se ndihet rehat dhe në harmoni me natyrën dhe nuk e ka problem që bën plazh topless, edhe pse Shqipëria nuk ofron një plazh të tillë.

 

 

 

 

Madje gjatë një interviste ajo ka zbuluar se është shtatzëne, ndërsa ka prezantuar partneren e saj Alesia dhe partnerin Jarl Ale De Basseville, i cili është babai i fëmijës dhe i dashuri i përbashkët i tyre.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *