Subscribe

Presidenti Ilir Meta bëri thirrje që edhe për të infektuarit me koronavirus të jepet mundësia për të votuar në 25 prill.

 

Nga Korça, Meta u shpreh se e drejta e votës duhet të garantohet për të gjithë.

 

Si shembuj ai mori Kosovën dhe Maqedoninë e Veriut, bën me dije “Vizion Plus”.

 

“E drejta kushtetuese për të votuar prevalon mbi çdolloj pengese apo vështirësie. Ne e dimë që ky është një problem. Kosova ka bërë zgjedhje në kushte shumë të vështira, edhe Maqedonia e Veriut. Të gjejmë rrugën më taktike që edhe ruan shëndetin e qytetarëve, edhe u garanton të drejtën e votës.”

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *