Prokuroria e Posaçme ka kërkuar 3 vjet burg për ish-kreun e Kadastrës se Beratit, Ervin Nelaj. Ky i fundit u arrestua në janar të këtij viti, pasi merrte shuma parash për legalizmin e pronave të qytetarëve.

 

Pas 9 muajsh hetime, SPAK shprehet se ka prova që Nelaj, në bashkëpunim me punonjës të tjerë në këtë institucion, kanë marrë në disa raste përfitime monetare për të kryer legalizimin e objekteve informale dhe regjistrimin e titujve të pronësisë.

 

Ervin Nelaj u vu në pranga me akuzën e korrupsionit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *