Miqësia e tyre qëndronte mbi çdo sfidë apo pengesë, por ndarja nga jeta e Dr.Florit la pas shumë dhimbje tek djemtë e ‘WSF’.  Ditën e sotme, Landi ndërkohë që udhëtonte me makinë dhe me sytë nga qielli ka kujtuar mikun e tij duke theksuar për të disatën herë se sa shumë ja ndiejnë mungesën.

 

 

‘Do të na mungosh për gjithë jetën’- shkruan këngëtari në një video që ka postuar në ‘Instagram’ ndërkohë që i jep makinës. Muzika në sfond dhe pamja që e shoqëron duket se e kanë bërë nostalgjik dhe kanë ngjallur shumë kujtime tek artisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *