Camila Cabello dhe Shawn Mendes kanë vetëm pak kohë që kanë bërë publike lidhjen e tyre të dashurisë.

 

Camila ka treguar së fundmi në një interviste televizive se në muajt e parë gjithçka ka qene e çuditshme, pasi nuk dinte si t’i thërriste të dashurit të saj.

 

“Ndiheshim në siklet dhe nervoz dhe çuditshëm, dhe tani jemi më të mëdhenj dhe nervozë dhe të çuditshëm. Ishte pak e çuditshme në fillim. M’u deshën 2 muaj që unë të filloja e ta quaja atë zemër. Nuk mundesha. Nuk doja të thosha emrin e tij, sepse ishim në një lidhje, por nuk doja as t’i thërrisja zemër dhe prandaj i thërrisja ‘hej, ti’… Është e çuditshme, por është mirë”, ka thënë Camila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *